Umbra Foto Falls Fotoboom 36 x 43 cm - Grijs

Productnr: 19259
Umbra
Umbra Foto Falls Fotoboom 36 x 43 cm - Grijs
Uitverkocht
Aan deze Foto Falls boom van Umbra groeien geen bladeren, maar foto's.
Meer info
29.95
€ 26,9926.99

Beschrijving Umbra Foto Falls Fotoboom 36 x 43 cm - Grijs
Als je op zoek bent naar een opvallende manier om je foto's aan iedereen te laten zien, dan is deze Foto Falls fotoboom van Umbra precies wat je zoekt.

Deze 'boom' is ontworpen door Tom Vincent en er kunnen 18 foto's aan zijn 'takken' gehangen worden. De fotoboom is een perfect stukje decor voor feesten en partijen, maar is natuurlijk ook leuk voor in huis.

 
Specificaties
Aantal fotovakjes:1
Breedte:3,2 cm
Hoogte:6,35 cm
Kleur:Grijs
Lengte:50,8 cm
Materiaal:Metaal
Serie:Flip
Over Umbra
logo_umbra.jpg

Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar het eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis. 


Bekijk het hele Umbra assortiment
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering:
Foto Falls Umbra klein
Een geweldig cadeau om te geven. Ik het het de family tree genoemd (lied Venice), want deze boom groeit en groeit met allemaal foto's van de familie.
Superleuk en de reacties van de gevers zijn altijd enthousiast. Heb er al 2 gekocht en wil 'm eigenlijk ook nog voor mezelf....
  Anuschka - Drunen    (review ouder dan 2 jaar)
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus