Umbra Bow Dress Sieradenopberger - Zwart

Productnr: 110953
Umbra
Umbra Bow Dress Sieradenopberger - Zwart
Uitverkocht
Sieraden ordenen was nog nooit zo makkelijk en leuk met de Bow Dress sieradenhanger van Umbra.
Meer info
14.95
€ 6,736.73

Beschrijving Umbra Bow Dress Sieradenopberger - Zwart
Elke vroje verdient een mooie jurk, al is het maar voor de sieraden. Met de Bow Dress van Umbra kunnen sieraden wel heel stijlvol opgeborgen worden. Perfect voor oorbellen, kettingen en armbanden. Het gouden detail maken de jurk tot een pronkstuk.

Voortaan staat u niet meer alleen voor de kast te bedenken wat u nu weer eens aan zal trekken, maar zoekt u gelijk je sieraden uit.
De sieradenjurk van Umbra hang namelijk eenvoudig in de kast, opgeruimd staat netjes.

De ene kant is voorzien van ophangringen om kettingen, armbanden en oorringen aan te hangen. De andere kant van het jurkje heeft doorzichtige opbergvakjes, ideaal voor oorstekers en ringen. De jurk bevat 19 haken en lusjes en 21 doorzichtige vakjes voor je sieraden, riemen en dergelijke.
Specificaties
Breedte:18 cm
Designer:Teddy Luong/Dennis Cheng
Hoogte:20 cm
Kleur:Zwart
Lengte:18 cm
Materiaal:Kunststof
Serie:Bird Cafe
Vorm:Rechthoek
Over Umbra
logo_umbra.jpg

Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar het eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis. 


Bekijk het hele Umbra assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Umbra Bow Dress Sieradenopberger - Zwart en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus