Suck UK Our Life Story Scrapbook - Grijs

Productnr: 128412
Suck UK
Suck UK Our Life Story Scrapbook - Grijs
  • Suck UK Our Life Story Scrapbook - Grijs
  • Suck UK Our Life Story Scrapbook - Grijs
Het 'our life story scrapbook' van Suck UK is een geweldig cadeau voor een koppel dat aan het begin staat van het groot avontuur des levens.
Meer info
€ 44,9544.95

Verzendkosten 1.95

Beschrijving Suck UK Our Life Story Scrapbook - Grijs
Goede tijden en minder goede tijden; het is altijd van belang terug te kunnen kijken om te reflecteren, herleven en leren. Met alles dat bij komt kijken bij het opbouwen van een nieuw leven met een partner is het gemakkelijk het zicht kwijt te raken op wat altijd zo belangrijk was. Met het our life story scrapbook van Suck UK kun je al jullie verlangen, dromen en successen bijhouden. Zie dit 1080 pagina’s dik boek als een gezamenlijk dagboek waar jullie jaren later in terug kunnen kijken op familie-uitjes, gedeelde ervaringen, onverwachte gebeurtenissen en grote avonturen. Een geweldig cadeau voor een koppel dat aan het begin staat van het groot avontuur des levens. Deze versie is van buiten grijsgekleurd.
Specificaties
Kleur:Grijs
Andere uitvoeringen:
Suck UK Our Life Story Scrapbook - Zwart - 40.46
 
Over Suck UK
files/logo2_1.png

Suck UK ontwerpt en produceert meubels, verlichting en woonaccessoires met typisch Engelse humor. Het merk kenmerkt zich door een zeer persoonlijke stijl met producten die perfect zijn om cadeau te geven. Het Engelse merk werd in 1999 gelanceerd en heeft inmiddels verschillende onderscheidingen gekregen voor hun innovatieve ontwerpen. Een aantal producten zijn bijvoorbeeld uitgeroepen tot 'Gift of the Year' .


Bekijk het hele Suck UK assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Suck UK Our Life Story Scrapbook - Grijs en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus