Philips Hue White Led-lampenset - Startpakket

Productnr: 125711
Philips Hue
Philips Hue White Led-lampenset - Startpakket
  • Philips Hue White Led-lampenset - Startpakket
  • Philips Hue White Led-lampenset - Startpakket
  • Philips Hue White Led-lampenset - Startpakket
Uitverkocht
Sluit snel en eenvoudig dit Philips Hue Lux startpakket aan en geef je woon-, slaap- of eetkamer een prachtige warme uitstraling!
Meer info
€ 79,9579.95

Beschrijving Philips Hue White Led-lampenset - Startpakket
De Philips Hue White ledlamp geeft jouw woon- of slaapkamer een prachtig warm en bovendien dimbaar licht dat je kunt bedienen vanaf je smartphone of tablet. De Hue Lux lamp is slim, intuïtief en gemakkelijk in gebruik. De lampen zijn volledig dimbaar zodat je geen dure dimmers in je muur hoeft te installeren. Vervang simpelweg je huidige gloeilampen met de Philips Hue White lamp. 

Daarnaast zijn er steeds meer applicaties te downloaden om creatieve lichtschema's te gebruiken voor je Philips Hue White ledlamp. Zo kun je je lampen laten synchroniseren met binnenkomende e-mails of tweets of kun je ze linken aan andere signalen van online kanalen. 

Ook handig: wanneer je moet overwerken of lekker de stad in bent en je komt laat thuis, kun je alvast het licht thuis aanzetten zodat het lijkt alsof er toch iemand thuis is. Fijn wanneer je op vakantie bent! En als je niet graag in een donker huis wilt thuis komen, dan zet je gewoon van tevoren je Philips lampen aan. 

Wanneer je 's ochtends moeilijk uit bed kunt komen, dan kun je de Hue White lamp ook als wake-up light gebruiken. Zet de timer aan en laat hem langzaam harder schijnen: net zoals een zonsopgang! Andersom kun je hem ook gebruiken: laat hem langzaam zachter branden zodat je op een heel natuurlijke manier in slaap zult vallen. 
Specificaties
Aantal:2
Fitting:E27
Inclusief:Dimfunctie
Kleur:Wit
Materiaal:glas
Vermogen:9 Watt
Over Philips Hue
306189.png

Philips Hue staat voor de nieuwste innovatie op het gebied van verlichting. Het is een persoonlijk draadloos verlichtingssysteem dat helder en energiezuinig LED-licht combineert met intuïtieve technologie. De lampen, de bridge en de app veranderen de manier waarop jij je licht bedient en ervaart.

Mogelijkheden

Met Philips Hue zet je LED lampen of LED strips op eenvoudige wijze aan en uit of dim je deze op de plekken en momenten in en rondom het huis wanneer jij dat wil. Natuurlijk allemaal vanaf je smartphone of tablet. Met behulp van de bediening op je smartphone bepaal je niet alleen vanuit huis het licht en de sfeer, maar ook op afstand. Verander je dagelijkse routines in momenten om van te genieten. Philips Hue helpt je om wakker te worden, te lezen, je te concentreren, je ontspannen of om je juist energiek te voelen. Maar Philips Hue helpt je ook om je alledaagse verlichting te veranderen in een buitengewone ervaring. Zo kun je eindeloos spelen met kleuren licht of je slimme lampen synchroniseren met muziek en films. 

3 typen Philips Hue lampen

Philips Hue biedt drie typen slimme lampen aan die in verschillende vormen, afmetingen en modellen worden geleverd. Ze werken allemaal samen om je woning slimmer, comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Hoe werkt het precies?

Philips Hue is gebaseerd op de ZigBee LightLink, een veilige en betrouwbare technologie. De bridge is het hart van jouw Philips Hue systeem. De bridge verbindt jouw smartphone of tablet met de Philips Hue lampen. Je kunt tot wel 50 lampen aansluiten op 1 bridge. De bridge is via Wifi verbonden met het internet. Zo kun je de verlichting bedienen als je van huis bent, maar ook van andere slimme functies gebruik maken. De bridge is in alle starterkits inbegrepen, maar ook los verkrijgbaar om eenvoudig zelf je eigen Philips Hue-systeem te bouwen. 

Aan de slag

Om aan de slag te kunnen met Philips Hue heb je alleen een starter kit nodig met daarin lampen en een bridge. Daarna kun je eenvoudig stap voor stap uitbreiden.


Bekijk het hele Philips Hue assortiment
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering:
Geweldig!
Makkelijke installatie en lekkere felle lampen.
Ik ga zeker verder uitbreiden.
  Ruud - Netherlands    (donderdag 5 mei 2016)
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus