Philips Hue GU10 Ledlamp - Enkel

Productnr: 125710
Philips Hue
Philips Hue GU10 Ledlamp - Enkel
  • Philips Hue GU10 Ledlamp - Enkel
  • Philips Hue GU10 Ledlamp - Enkel
  • Philips Hue GU10 Ledlamp - Enkel
Geef je woon-, slaap- of eetkamer een prachtige warme uitstraling met de Philips Hue GU10 lamp.
Meer info
59.95
€ 57,6857.68


Beschrijving Philips Hue GU10 Ledlamp - Enkel
De Philips Hue GU10 lamp geeft jouw woon- of slaapkamer een prachtig warm en bovendien dimbaar licht dat je kunt bedienen vanaf je smartphone of tablet. De GU10 lamp is slim, intuïtief en gemakkelijk in gebruik. De lampen zijn volledig dimbaar zodat je geen dure dimmers in je muur hoeft te installeren. Vervang simpelweg je huidige gloeilamp met de Philips Hue lamp. 

Nog een gave functie van de Philips lamp: maak een foto van je favoriete lichtsetting in jouw huis zodat de applicatie op je smartphone of tablet verschillende wijzers verschijnen die elke Philips lamp vertegenwoordigen. Sleep de wijzer naar de gewenste kleur en de GU10 lamp zal zich meteen aanpassen! Zo kan je ook je favoriete lichtschema's opslaan en bewaren, of je deelt ze met de rest van Hue gemeenschap online! 

Wanneer dat ene rapport écht af moet, of als de kids huiswerk aan het maken zijn, komt de 'concentratie'-instelling wel heel goed van pas. De Philips Hue lamp verandert het contrast en helderheid optimaal zodat je gefocused en alert kunt werken. Deze setting is ook op scholen getest en hielp kinderen inderdaad beter te werken! 

Ook handig: wanneer je moet overwerken of lekker de stad in bent en je komt laat thuis, kun je alvast het licht thuis aanzetten zodat het lijkt alsof er toch iemand thuis is. Fijn wanneer je op vakantie bent! En als je niet graag in een donker huis wilt thuis komen, dan zet je gewoon van tevoren je Philips lampen aan. 

Wanneer je 's ochtends moeilijk uit bed kunt komen, dan kun je de Hue lamp ook als wake-up light gebruiken. Zet de timer aan en laat hem langzaam harder schijnen: net zoals een zonsopgang! Andersom kun je hem ook gebruiken: laat hem langzaam zachter branden zodat je op een heel natuurlijke manier in slaap zult vallen. 

De 'energie'-setting helpt je energielevel een tandje omhoog te doen: de Hue lampen zullen je doen baden in een helder en levendig licht voor extra pit. Daarnaast heeft Philip Hue lamp een fijne 'lees'-setting en 'ontspan'-instelling. Zo is heb je op elk moment van de dag perfect passend licht! 

Let op: dit item kan niet zonder de Philips Bridge gebruikt worden. 
 
Specificaties
Aantal:1
Exclusief:Philips 'Bridge'
Fitting:GU10
Kleur:Grijs
Materiaal:glas
Serie:Cardiff
Vermogen:6,5 Watt
Over Philips Hue
306189.png

Philips Hue staat voor de nieuwste innovatie op het gebied van verlichting. Het is een persoonlijk draadloos verlichtingssysteem dat helder en energiezuinig LED-licht combineert met intuïtieve technologie. De lampen, de bridge en de app veranderen de manier waarop jij je licht bedient en ervaart.

Mogelijkheden

Met Philips Hue zet je LED lampen of LED strips op eenvoudige wijze aan en uit of dim je deze op de plekken en momenten in en rondom het huis wanneer jij dat wil. Natuurlijk allemaal vanaf je smartphone of tablet. Met behulp van de bediening op je smartphone bepaal je niet alleen vanuit huis het licht en de sfeer, maar ook op afstand. Verander je dagelijkse routines in momenten om van te genieten. Philips Hue helpt je om wakker te worden, te lezen, je te concentreren, je ontspannen of om je juist energiek te voelen. Maar Philips Hue helpt je ook om je alledaagse verlichting te veranderen in een buitengewone ervaring. Zo kun je eindeloos spelen met kleuren licht of je slimme lampen synchroniseren met muziek en films. 

3 typen Philips Hue lampen

Philips Hue biedt drie typen slimme lampen aan die in verschillende vormen, afmetingen en modellen worden geleverd. Ze werken allemaal samen om je woning slimmer, comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Hoe werkt het precies?

Philips Hue is gebaseerd op de ZigBee LightLink, een veilige en betrouwbare technologie. De bridge is het hart van jouw Philips Hue systeem. De bridge verbindt jouw smartphone of tablet met de Philips Hue lampen. Je kunt tot wel 50 lampen aansluiten op 1 bridge. De bridge is via Wifi verbonden met het internet. Zo kun je de verlichting bedienen als je van huis bent, maar ook van andere slimme functies gebruik maken. De bridge is in alle starterkits inbegrepen, maar ook los verkrijgbaar om eenvoudig zelf je eigen Philips Hue-systeem te bouwen. 

Aan de slag

Om aan de slag te kunnen met Philips Hue heb je alleen een starter kit nodig met daarin lampen en een bridge. Daarna kun je eenvoudig stap voor stap uitbreiden.


Bekijk het hele Philips Hue assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Philips Hue GU10 Ledlamp - Enkel en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus