Kikkerland Zandloper - Magnetisch Zand

Productnr: 126742
Kikkerland
Kikkerland Zandloper - Magnetisch Zand
  • Kikkerland Zandloper - Magnetisch Zand
  • Kikkerland Zandloper - Magnetisch Zand
  • Kikkerland Zandloper - Magnetisch Zand
De zandloper van Kikkerland heeft magnetisch zand, waar je uren naar kan kijken: een stijlvol product dat in elk interieur past.
Meer info
€ 19,9519.95

Verzendkosten 1.95

Beschrijving Kikkerland Zandloper - Magnetisch Zand
De zandloper met magnetisch zand van Kikkerland is een echte blikvanger! Het staat niet alleen chic in je huis ter decoratie, maar als je een spelletje speelt weet je zeker dat je wint. Je tegenstander zal namelijk veel te veel afgeleid zijn door de zandloper om het spelletje nog te kunnen volgen!

De zandloper bevat magnetisch zand, wat zorgt voor de meest ongelooflijke bouwsels...van zand! De zandloper is van glas gemaakt, met een houten voet voor de stevigheid. Goed voor uren kijkplezier!
De zandloper loopt 1 minuut.
 
Specificaties
Aantal:1
Breedte:7 cm
Hoogte:16,5 cm
Kleur:Transparant
Lengte:7 cm
Materiaal:glas
Producttype:zandloper
Over Kikkerland
files/kikkerland_logo_black.png

Kikkerland

Kikkerland design Inc. is opgericht in 1992 en is constant op zoek naar originele designs om het dagelijkse leven te verrijken. De producten zijn wereldwijd te vinden in duizenden winkels, waaronder musea en speciaalzaken.

 

De mensen van Kikkerland zijn de wereld over gereisd op zoek naar originele ontwerpen voor de dingen die het leven leuker kunnen maken. Slimme dingen die je dagelijkse activiteiten makkelijker maken en zachte dingen die je gelukkiger maken als je ze aanraakt. Het is dan ook geen wonder dat Kikkerland het grootste aanbod heeft van ingenieuze voorwerpen.


Bekijk het hele Kikkerland assortiment
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering:
-
De zandloper geeft een mooi effect. Fascinerend hoe het zand zich opstapeld
  Dirk - -    (woensdag 23 november 2016)
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus