Granny's Finest Strik van Maartje - Donkerblauw

Productnr: 163279
Granny's Finest
Granny's Finest Strik van Maartje - Donkerblauw
  • Granny's Finest Strik van Maartje - Donkerblauw
  • Granny's Finest Strik van Maartje - Donkerblauw
  • Granny's Finest Strik van Maartje - Donkerblauw
-28%
Gehaakt strikje
Meer info
34.95
€ 24,8824.88

Verzendkosten 1.95

Beschrijving Granny's Finest Strik van Maartje - Donkerblauw
De strikken van Granny's Finest worden allemaal met de hand gemaakt door echte, Hollandse oma's en opa's. Wekelijks komen zij gezellig bij elkaar om, onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers, prachtige sjaals, dekens, mutsen en andere warme winterartikelen te breien. Aan ieder product is een kaartje bevestigd waarop de maker zijn of haar naam en vaak ook een boodschap schrijft. Zo kun je ook een kaartje terugschrijven om de maker te vertellen dat zijn of haar creatie goed terecht is gekomen. Dit alles maakt deze strik uniek en persoonlijk!
Specificaties
Designer:Granny's Finest
Kleur:Blauw
Materiaal:Wol
Over Granny's Finest
return_to_sender/156437/grannysfinest_1349010926_140.jpg

Ambacht en design komen samen in de bijzondere producten van Granny’s Finest. Daarnaast worden er binnen dit modemerk bruggen gebouwd tussen generaties. De handgemaakte producten, zoals sjaals, mutsen, kussens en handschoenen, worden namelijk ontworpen door jonge ontwerpers en vervolgens gemaakt door 'grannies'. Jong en oud leren van elkaar, waardoor jij, als klant, kan genieten van mooie, duurzame en kwalitatief goede producten. De samenwerking tussen jonge creatievelingen (modeontwerpers, fotografen, grafisch ontwerpers, maar ook stylisten en modellen) met een vernieuwende visie op wat modieus is en senioren die over de meeste geweldige handwerktechnieken beschikken, resulteert in een ambachtelijk modemerk van deze tijd.


Bekijk het hele Granny's Finest assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Granny's Finest Strik van Maartje - Donkerblauw en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus